fredag 22. juli 2011

Tenn lys


Vi tenner lys for alle omkomne, skadde og pårørende! Ord blir så fattige...

Ta vare på hverandre! ♥

post signature

onsdag 20. juli 2011

Nye høyder...


Besøkstelleren på bloggen rundet hele 50 000 besøkende og facebook-siden rundet 500 tilhengere i går kveld! Så utrolig morsomt! :) Dette må selvsagt feires litt! Men siden det nå er ferietid, så satser jeg på en giveaway etter ferien når det er litt mer liv her inne i blogglandia. :)




Knipset som dere ser litt nye bilder på kjøkkenet i dag. Ingen store forandringer som har skjedd innpå her i det siste, men det tyder vel på at jeg er ganske fornøyd slik som det er... Selv om det selvsagt alltids er noe nytt man har lyst på! ;)


Synes det er utrolig koselig at så mange nye har funnet veien inn her på bloggen og facebook-siden min! :) Skal ta meg en skikkelig bloggrunde i morgen tenkte jeg, tiden har blitt litt knapp i det siste. Men nå er det bare to arbeidsdager igjen, og så er det ferie! Det blir utrolig godt! :)

Ha en fin kveld! ♥

post signature

mandag 18. juli 2011

Mammas lille hjerteknuser ♥


Fikk meg en kjempe koselig overraskelse når jeg kom hjem fra jobb i dag! Se hva denne lille hjerteknuseren hadde kjøpt til mamma`n sin... Han og pappa`n hans hadde nemlig vært nede i sentrum i dag, og da hadde han spurt etter hvor blomsterbutikken var. Han ville nemlig kjøpe blomster til mamma! :) 


Forrige uke fikk jeg helt uventet levert blomster på jobben av gullgutta mine, så kan nok være at han husket hvor overrasket og glad mamma`n hans ble da! ;) Veldig koselig å få blomster både på jobb og hjemme, spesielt når jeg så gjerne skulle hatt ferie med gutta mine om dagen!


Fikk en fin bukett med hvite og nydelige lavendelfargede roser!
På det lille kortet står det: "Til mamma! Fortsatt kjempe glad i deg! Hilsen Emil". Så da kan dere jo tenke dere hva som sto på kortet til blomstene jeg fikke forrige uke! ;)

Ubeskrivelig glad i alle tre gutta mine! ♥



post signature

søndag 17. juli 2011

Tid ♥


Teller du år, blir livet kort.
Teller du dager, går livet fort.
Teller du timer, varer livet en stund. 
Men lengst varer livet om du nyter hvert sekund...

-Per Kvalvik


Tid er et abstrakt begrep som de fleste av oss forholder oss til hver eneste dag. Vi har god tid. Vi har dårlig tid. De fleste av oss føler vel at vi ikke har nok tid, og at tiden ikke strekker til. Men når man ser hvor uforutsigbart livet kan være, så må man prøve å nyte hvert eneste sekund! ♥


Som jeg nevnte i forrige innlegg har et nytt putetrekk med klokkemotiv fra Kremmerhuset kommet i hus. Dette falt jeg for med en gang jeg så det, så det klarte jeg rett og slett ikke gå ifra! ;) Godt å ha noen puter å bytte på med synes jeg. En enkel fornyelse som gjør mye! :)



Her har jeg lekt meg litt med kameraet, og byttet på å ha for- og bakgrunnen i fokus. Spennende å leke seg litt med foto, men skulle ønske jeg kunne mer. Noen som har noen bra foto-blogger å anbefale kanskje? 


Jeg har anbefalt denne facebook-siden mange ganger før, men gjør det igjen siden det helt sikkert er noen nye lesere her inne som ikke har fått det med seg. Tips & Inspirasjon Til Hjemmet er en facebook-side for oss som er godt over middels interessert i hus, interiør & oppussing. Her kan medlemmene legge ut bilder fra hjemmet sitt, bilder av ting de er glad i eller har laget og gjerne vil vise fram eller anbefale til andre. Og som om ikke det er nok har man hele tiden mulighet til å være med i trekning av vakre produkter fra kjente nettbutikker/butikker som bidrar til siden! :) Tips & Inspirasjon Til Hjemmet har også en egen blogg som du finner HER.

Anbefaler alle interiørglade å bli medlem av denne flotte og inspirerende siden! :)


Nyt hvert sekund av søndagen! ♥

post signature

torsdag 14. juli 2011

Kveldssola


Kveldssola skinner så fint inn på spisestua om kvelden! 
 Har ikke vært så mange dager med sol her i det siste, men både i går og i dag har det vært nydelig vær! Herlig! Smågutta avslutta kvelden med et avkjølende(!) bad i Mjøsa, og var sååå fornøyde! ;) Håper det blir flere slike dager og kvelder utover...



Ny duk med fransk skrift fra Kremmerhuset pryder nå spisestuen. Den synes litt dårlig på bildene her ser jeg, men er veldig fin! Og her om dagen kjøpte jeg det nydeligste putetrekket med klokkemotiv, det også fra Kremmerhuset. Viser det frem senere! ;) Dere som digger Kremmerhuset, som meg, bør ta en titt innom Kremmerhuset-bloggen. Her finner dere masse inspirasjon! :)

Litt forandring har det også blitt på lysfatet, men ikke så mye nytt. Må bytte på med litt av det man har i hus fra før også. Ståltrådklokka med hjerteranken inni laget jeg på et kurs i tatersløyd jeg gikk på i vinter. Flere bilder av ståltrådklokka og andre ting jeg har laget i strengarbeid kan du se HER!



Det skinner så fint på veggen og tallerkenhylla ifra krystallene på lampa over spisestua. Det nostalgiske fugleburet som står på kista er veldig dekorativt, selv med litt enkel pynt inni; en mini-St.Paulia, litt lys og noen gamle nøkler. :) 


Håper dere har kost dere i kveldssola også! 

post signature

mandag 11. juli 2011

Trommel-bord


En kabeltrommel har nå blitt et ekstra bord som kan brukes på terrassen og i hagen. Den står foreløpig på terrassen, men jeg har egentlig andre planer for den. Snille broren til min kjære kjøpte nemlig med en nydelig brasiliansk hengekøye til oss i vinter, og kabeltrommelen skal stå ved siden av den når vi endelig får den opp. Men uten et eneste tre i hele hagen, må vi få til en annen smart løsning. Enten med et hengekøye-stativ eller et par stolper å henge den opp i! ;) Vi får se...


Trommelen var litt for ny og lys i treverket, men ble perfekt etter et strøk med drivved-beis! :)  Den fine lanternen vant jeg på forrige te-klubb med jentene. Koselig med levende lys på terrassen. Hadde det bare blitt fint vær, så vi kan nyte en sommerkveld ute snart! ;) 


Jeg satser på at finværet kommer om et par uker når jeg endelig har fått ferie! Nå koser nemlig guttaboys seg med ferie, mens jeg må jobbe litt til. Slik er det når man har begynt i ny jobb. Litt kjedelig, men så absolutt verdt det! ;)

Håper dere har hatt en fin start på den nye uka! ♥

post signature

søndag 10. juli 2011

The Hummingbird Bakery


Jeg har lenge ønsket meg The Hummingbird Bakery-kakeboken, og nå står den endelig i hylla mi på kjøkkenet. Boka er full av lekre oppskrifter på de deiligste kaker, og jeg gleder meg til å prøve ut flere av dem. En halvtime etter unga og jeg sto opp i dag tidlig var bakinga i gang, og marshmallow-cupcakes var den første av oppskriftene vi prøvde oss på! :) 


Med god hjelp av to små bakeglade gutter ble både bakinga og marshmallow-cupcakes vellykket! :) De ble enkelt pyntet med lys rosa vaniljetopping og litt rosa kakeglitter. Hvis du synes det frister med marshmallow-cupcakes finner du oppskriften HER! :)


I morgen er det en ny dag, med nye bakemuligheter! ;)

Ha en fortsatt fin helg & ferie til dere som har det! ♥
post signature

søndag 3. juli 2011

En værsjuk søndag...


Titter innom for å ønske dere en fin start på den nye uka! I helga har vi kost oss borte i bursdagsfeiring, med lek og moro på lekeland og med overnattingsbesøk av søteste jenta til tante! ♥

Været har heller ikke her vært så mye å skryte av, så det har vært mye innekos i helga! Det trykkende været har dessverre hodet mitt fått lide for i dag også... Trodde det var tidlig å bli værsjuk i 20-åra jeg, men ser jammen meg ut som jeg blir det. Og i dag var det så ille at det var på grensen til migrene, så måtte kaste inn håndkle og legge meg nedpå midt på dagen i dag. Ikke at det hjalp noe men... Usj, kjedelig når slikt ødelegger nesten en hel fridag med familien! Flere som er plaget med dette, og har noen råd? Heldigvis har hodet lettet noe nå sent på kvelden, så nå krysser jeg fingra for at yr.no ikke stemmer og at det kommer litt stabilt sommervær utover! ;) 

Ha en fin start på den nye uka! ♥

post signature

lørdag 2. juli 2011

Sjørøverbursdag

Denne uka har gått utrolig fort! Det har skjedd noe hver eneste ettermiddag og kveld, så derfor har det vært stille her på bloggen. Nå er det endelig helg, og det ser ut til at vi kan belage oss på å kose oss inne i regnværet... Må vel bare gjøre det beste ut av det, selv om vi ønsker oss sol! ;)

Bursdagen til eldstegutt forrige helg ble feiret 3 dager til ende, gjett om det var en som var fornøyd med det!? :)


Bursdagsbarnet fikk selvsagt bestemme temaet for barnebursdagen selv, og da ble det ikke overraskende sjørøverfest

Og en ekte sjørøverskute-kake måtte bursdagsbarnet ha, og oppskriften til den fant jeg HER! ;) Pyntet med seil, geléhav med fisker, seigmenn, non-stop, kanoner av melkerull og iskjeks er dette blitt en favoritt til barnebursdag her i huset.


Muffins eller cupcakes er en annen favoritt i barnebursdager. Nå prøvde jeg meg på en smørkrem som ble veldig populær til både barn og voksne. Dette er smørkremen som er brukt på "Vanilla Cupcakes" fra den verdensberømte "Magnolia Bakery" som ligger i Greenwich Village i New York.


Vanilla Buttercream

Ingredienser:

250 gr smør
2 ts vaniljeessens
1 dl melk
12-16 dl melis
konditorfarge - gjerne ulike farger

Slik gjør du:

Pisk sammen mykt smør, vaniljeessens, melk og 4 dl av melisen i 3-5 min på middels hastighet. Smørkremen skal da være smidig og luftig. Tilsett mer melis, 2 dl av gangen, og pisk ca 2 min mellom hver gang, til smørkremen er tykk og har god smørekonsistens. 

Hvis du vil ha ulike farger på smørkremen, må du fordele smørkremen i ulike skåler og farge dem hver for seg med litt konditorfarge.

Bruk deretter en sprøyte eller smørekniv til å dekke muffinsene med smørkremen og pynt dem etter eget ønske! Sett dem i kjøleskapet til smørkremen stivner, og nyyyt! ;)


Her ble det sjørøvercupcakes pyntet med gullpenger og sjørøverflagg! :)

Ønsker dere en fin lørdag! ♥


post signature
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...