onsdag 22. desember 2010

Svibel-utfordring

Monica med den fine bloggen Tyrifryd, har utfordret oss til å vise hva vi setter sviblene våre i. Jeg hiver meg med i utfordringa, så her kommer et bilderas av mine svibler:


Svibler er juleblomst nr 1 hos meg, så dette var den første juleblomsten som kom inn i huset her i år. Lukter herlig i hele rommet når det spretter! :) Svibel med mose i et lite sinkfat sammen med en mini St.Paulia, kongle og et lite bjørkehjerte.


På kjøkkenbordet har jeg pyntet med en trekasse med juleblomster og lys.


Svibler og amaryllis i en trekasse pyntet med kongler, et lite bjørkehjerte, hjemmelaget ståltrådhjerte og et kubbelys. 


 Nydelig blomst! ♥ Enjoy Christmas!


I denne gamle suppeterinen har jeg plantet svibler sammen med mose, kongler, en stjerne og en gammel sandkakeform med telys! 


Hadde plantet en amaryllis her, men den ble så lang og tung at den knakk. Så da fikk den plass i en vase istedet! ;) Men det ble da fint med svibler her også! :) Svibler må jeg ha hver jul, lukter helt herlig av disse blomstene. 

Er du med på utfordringa, og vil vise frem hva du planter sviblene dine i? Lag et innlegg og legg igjen en link i Mister Linky inne på Monica sin blogg HER

4 kommentarer:

 1. Ååååh, så fine!! Kjempemorro at du ville være med;) Det blir masse flotte bilder å vise frem i morgen, jeg gleder meg!!

  Ha en strålende god jul, hvis jeg ikke 'snakker' med deg før den ringer inn;)

  Juleklem!

  SvarSlett
 2. Ååååh, så fine!! Kjempemorro at du ville være med;) Det blir masse flotte bilder å vise frem i morgen, jeg gleder meg!!

  Ha en strålende god jul, hvis jeg ikke 'snakker' med deg før den ringer inn;)

  Juleklem!

  SvarSlett
 3. Ååå du har fått det flott, så flink til å finne nye plasser til sviblene. Jeg har fått gaven din i dag og vil bare si igjen, tusen takk, og for en flott ekstra gave da, du er bare toppers!!

  God jul.

  Klem Åse

  SvarSlett
 4. Nydelige svibelbilder - og en god idé!
  Synes også svibler er nydelige; men må visst ut og kjøpe nye i morgen! De "spretter" jo så fort! ;-)

  Benytter anledningen til å ønske deg og dine en riktig koselig juletid - nå er det tid for å nyte dagene med familie og venner! Kos deg!

  Juleklem fra Li

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...