mandag 12. november 2012

Knit with love ♥

Jeg ble bitt av strikkebasillen for et par år siden, så her strikkes det jevnt (og ujevnt...) når det er tid til det! ;) Det strikkes nok mest til gutta mine, men det har blitt litt gaver og litt til meg selv også. 


Pickles er en favoritt, og nesten alle (unntatt en) overfor en pickles-oppskrifter. Pickles gitt ut en ny bok nå, "Flere Pickles` favoritter", som selvsagt står på ønskelisten til jul! ;) 


Har du blitt bitt av strikkebasillen? ;)

post signature

7 kommentarer:

 1. Så utrolig flotte ting du strikker! Imponert!
  Jeg elsker strikketøy og kunne ønske jeg var like flink!
  Blir inspirert til å prøve igjen nå:)
  Stor klem fra Merete

  SvarSlett
 2. Du er jammen flink,så masse flott du har strikket til guttene dine,alltid kjekkt med heimastrikka klær:)eg har ikkje vært så flink til å strikke men burde kanskje starte igjen for jammen er det masse flott ein kan trylle fram:)
  Ein fine dag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Har følgt deg på instagram, å eg er berre så imponert over kor flink du er å strikker!! Slenge meg på som følger på bloggen din og!

  Ha ein super dag! :)

  Nina

  SvarSlett
 4. Så fine strikke plagg! Og Kjempe fin sofa,lurer veldig på kor su har kjøpt sofaen din ;)

  Lene

  SvarSlett
 5. Nydelig, så flotte plagg. Stor stas med hjemmestrikk, godt og varmt med hilsen fra ho mor :) Flinke du! Mye flott du lager på mange plan, kreativ som bare det!

  Ha en flott tirsdag!

  SvarSlett
 6. Kjempefine strikke gensere, skulle ønske jeg fikk til det der ;)

  Monika*

  SvarSlett
 7. Hei hei! Såå masse fint du stikker!! Jeg har også fått strikkebasillen i kroppen, men tror immunforsvaret mitt er litt overivrig akkurat der, for jeg holder meg liksom litt på lue-stadiet... hihi... En Mariusgenser har det da blitt og, men så er jeg litt utålmodig og foretrekker de prosjektene jeg fort kan bli ferdig med, og siden jeg da ikke blir bedre og raskere til mønsterlesing og store prosjekter blir vel fremgangen deretter også :p Hehe.. Ønsker deg en fin søndagskveld og ei fin uke!
  Edel

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...