mandag 10. desember 2012

#1 - Julegavetips

Tiden går jammen fort og det nærmer seg jul med stormskritt. Tenk, bare to uker igjen til julaften! :) Tenkte jeg skulle komme med noen julegavetips på tampen, enten til deg selv eller til noen som har det meste. ;) 


Stort sett så bruker jeg rettetang på håret mitt, men nå har jeg fått en ny god venn. Corioliss har kommet med en ny tang, "The Big Wave" som gir store romantiske vakre krøller. Denne passer alle hårtyper og er veldig enkel å bruke. Denne blir garantert brukt både til hverdags og til fest, og ikke minst i jula! Jeg digger den! ♥


Til de dager jeg ønsker å ha glattere hår har jeg funnet noen nye favoritter. Tigi Bed Head Extreme Straight shampoo & balsam styrker håret og gjør det silkemykt, glatt og medgjørlig. Sammen med Fugde Hot Hed Style Whip slipper jeg det elektriske vinterhåret som står til alle kanter siden de gjør håret glatt og reduserer frizz. Etter jeg begynte å bruke disse slipper jeg å bruke rettetangen min og det holder med å føne håret tørt. :) Både den fantastiske krølltangen og hårproduktene fåes kjøpt hos Trend Frisør i Moelv.


Kanskje det blir flere julegavetips etterhvert, for det er vel flere enn meg som er litt sent ute med julegavene år etter år!? ;) Men helt garantert kommer det bilder av et julepyntet hjem om litt! :) 

Nyt førjulstida! ♥
post signature

3 kommentarer:

 1. Ønsker meg en slik, håpet nissen hører meg ;)

  SvarSlett
 2. Så fine krøller ;-)))))
  Klem Elisabeth

  SvarSlett
 3. En slik bølgetang er helt super. Jeg har hatt min en god stund og bruker den innimellom, ikke så veldig ofte for det tar jo litt tid:)
  Veldig bra julegavetips;))

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...