torsdag 17. mars 2011

Litt nytt på lillebror sitt rom

Lillebror som fylte 2 år i januar har plutselig blitt stor gutt! ;) Han har nemlig fått ny seng på rommet sitt... Sprinkelsenga er byttet ut med juniorseng, og legginga om kvelden har godt utrolig bra hittil. Dovendyret sovner jo før hodet treffer puta, hehe! :) Første morgenen ropte han fra senga, så jeg måtte gå inn og hente han. I dag tidlig kom han derimot tuslende inn på soverommet vårt i halv åtte-tida! Go`gutten! ;) 
Dette er hentedressen som lillebror brukte på tur hjem fra sykehuset. Det er mor mi som har strikket denne, og jeg synes den er altfor fin til å gjemmes bort i et mørkt skap. Så da pynter den opp på rommet hans istedet! :)
Den lille søte sinkboksen, som jeg vant på sist Teblubb-møte, har fått plass på kommoden hans. De søte seilbåtene har Den gode feen laget til meg. Passer perfekt innpå her! :) 

Til jul fikk både lillebror og storebror en stor og deilig skinnfell hver som de har i senga. Holder seg gode og varme når de ligger på den! ♥ Se flere av skinnfellene dems HER.
Den nydelige vimpelrekken har guttemamma laget til meg. Besøk den fine bloggen hennes, og ikke minst Den lille vimpelfabrikken. Vimplene hennes har blant annet vært avbildet i  magasiner som Vakre Hjem & Interiør og Mamma. Stjernestoffet i vimplene er det samme som i sengesettet og gardinene. Stjerner går igjen som tema på rommet hans! :)
Denne søte bamsen som sover i hengekøyen kommer fra Kremmerhuset. Siden dovendyret vårt så og si aldri vil sove sammen med mamma og pappa, så har han iallefall en sovekamerat på rommet sitt. ;) Kanskje det forandrer seg når han finner ut at han kan tusle inn til oss om natta!? Da blir det iallefall trangt i senga vår, for storebror kommer gjerne inn til oss hver natt! ♥

Ha en fin fin dag! :)

9 kommentarer:

 1. For et kjempenydelig gutterom du har laga : )

  Ha ein fin dag :)

  SvarSlett
 2. Det var ett utrolig koselig gutterom=)=)
  Bra at leggingen har gått som en drøm, lille gutten vår fikk ny forrige fredag og har ikkje vært noe som helst problem;D

  SvarSlett
 3. Kjempesøtt rom som passer perfekt til en liten prins!

  Ha en fin kveld!

  mvh
  Sissel

  SvarSlett
 4. Koselig gutterom :)

  Kan jeg spør hvilken seng du har fått tak i, og hvor stor den er? Vi skal snart ut med sprinkelsengen, men alle sengene jeg har funnet hittil er så store.

  God kveld videre!

  SvarSlett
 5. Kjempe fint!! Nydelig små detaljer!!

  SvarSlett
 6. Falt helt pladask for gutterommet. Kjempefint ♥

  SvarSlett
 7. Så koselig♥
  Har en award og utfordring til deg inne hos meg:))
  Ha en fin helg♥!
  Klem!

  SvarSlett
 8. Kjempe fint barnerom. Originalt og tøft!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...