onsdag 9. mars 2011

Vårlyset flommer inn...

I går merket vi endelig at våren er på vei. Sola varmet godt og det dryppa fra taket. Snøen smeltet sakte men sikkert! :) I dag er det dessverre ikke mye som minner om vår ute selv om det har vært ganske mildt, snøen lavet ned igjen når vi sto opp i dag tidlig... Men nå veit vi iallefall at det ikke er mange ganger det kommer til å snø, før våren kommer for fullt! ;)
 
Fanget sollyset som flommet inn over spisestua vår her en dag, herlig vårlys som gjør dagen så mye bedre...♥ En blå hortensia pynter opp på spisestua nå, en nydelig og krevende frøken. Håper jeg klarer å holde liv i henne lenge, det har iallefall gått bra hittil! ;) Litt ny pynt har det også kommet på lysfatet siden sist jeg viste bilder herfra. Dette lysfatet er en favoritt på spisestuebordet, lett å dekorere og fornye når man ønsker det! :)
Må bare takke dere for alle de koselige kommentarene dere legger igjen hos meg, jeg blir helt overveldet til tider! Setter så utrolig stor pris på det! ♥ Og sååå mange som allerede har meldt seg på giveawayen min, det er helt utrolig og veldig morsomt! :) Neste giveawaypremie vil bli annonsert om noen dager. Om du vil være med, så ta en titt HER

7 kommentarer:

 1. Åhhh så nydelige bilder! Deilig vårfølelse som kommer nå:) Liker kjempegodt det lysfatet ditt!!! Utrolig pent pyntet også!

  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 2. Hei=)
  Deilig med litt vårfølelse når det slettes ikkje er vår ute:/ :)
  Vi er veldig klar for vår både ute og inne;)
  Kjempe fin blogg du har. Første gang eg er innpå, men ikkje den siste:) Har lagt meg til som følger:)

  SvarSlett
 3. Ååå, så nydelige bilder! Herlig vårsol! Her er det også hvitt igjen i dag. Ordentlig kjipt!! Så da er det bare ut å måke litt før mann og sønn kommer hjem igjen

  Ha en fin dag!
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 4. Så utrolig flotte bilder, Aina!! Man kan jo ikke annet enn smile når man får et slikt herlig lys inn i gjennom vinduene. Så gjelder det å være hjemme når dette skjer da...;P Her våknet vi (nok en gang) til full vinter idag, og 15 cm snø:( Jaja, det blir vel ikke liggende så lenge denne gangen heller;) Jeg ser ihvertfall at jeg skal ut å kjøpe meg blomster i morgen;))

  Klem til deg!

  SvarSlett
 5. Herlig å se at våren er på vei, både inne og ute :) Det snødde hos oss i går også, men har vært litt sol i dag så snøen har begynt å smelte igjen. Utrolig fint har du det :)
  Ha en fortsatt fin dag.

  SvarSlett
 6. For noen nydelige bilder! Vårstemningen kommer, til tross for nye cm med snø i dag:(

  Ha en fortsatt fin kveld.

  Klem:)

  SvarSlett
 7. Hortensiaen er så utrolig vakker! Bare synd jeg ikke klarer å ta vare på de, jeg har flere Hortensialiv på samvittigheten enn jeg tør å tenke på... :P Men en vakker dag skal jeg få det til!

  Håper du har en fin lørdag!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...