torsdag 20. januar 2011

Nytt maleprosjekt er påbegynt...

I dag fikk jeg endelig litt energi til å begynne på mitt neste maleprosjekt, som faktisk har stått og ventet mange måneder. Dette gamle skatollet som jeg har fått av mine besteforeldre skal (forhåpentligvis...) bli som nytt! :) Har mange minner fra dette fra jeg var lita, så ekstra stas at det skal få enda flere minner her i huset! ♥

Fikk pusset det i dag og er nesten ferdig med å grunne det. Så forhåpentligvis får jeg malt det et strøk til i morgen. Gleder meg til å bli ferdig! ;)


Litt usikker på hvordan jeg skal male det inni... Samme farge som resten, eller en annen? Kanskje tapet? Kom gjerne med tips! :)


10 kommentarer:

 1. Ditta kjem til å bli kjempefint!!☺
  Eg syns tapet inni slik er nydeleg!!☺
  Sats på det du☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Så fint!
  Det kommer nok til og bli kjempefint;) Tapet inni slike skap er vakkert ♥ Tror kanskje jeg må ta meg en tur på Fretex i morgen jeg, nå har jeg så mange planer i hodet at jeg snart MÅ få gjort noe med de, og jeg blir veldig inspirert når jeg ser slike innlegg som ditt da - oppussing er GØY!

  Lykke til og ha en fin helg!
  Gleder meg til og se resultatet;)

  Klem line

  SvarSlett
 3. ÅÅÅ så spennende! Elsker slike prosjekter. Tipper det kommer til å bli nydelig!

  Klem:)

  SvarSlett
 4. Så heldig du er, sånne skatoll er så fine!
  Gleder meg til å se det ferdige resultatet.

  Ha en fin fredag!
  :)

  SvarSlett
 5. Blir spennende og se resultatet. Syntes ideen din om tapet på innsiden var god. Blir nok kjempe flott.
  Ha en riktig god helg.
  Klem Alfa

  SvarSlett
 6. Åh, det kommer til å bli kjempefint! Jeg tenkte øyeblikkelig på tapet da jeg så de hyllerommene inni der - tror det blir stilig!
  Ha en fin helg :)
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 7. Tapet er tingen ja, det kommer sikkert til å bli superfint! Så kjekt med slike prosjekter, jeg har flere men kommer jo aldri i gang, men det er inspirerende med slike innlegg som dette, da blir man fristet til å få fart på alle planene om fornyelse :) *♥*

  SvarSlett
 8. Å den gleder jeg meg til å se ferdig ja:) min er malt hvit inni, veldig fint synes jeg, men synes samtidig det hørtes veldig fint ut med tapet da:) blir kanskje litt mere spesiel da:) en god helg til deg og lykke til:) klem fra meg!

  SvarSlett
 9. Å den gleder jeg meg til å se ferdig ja:) min er malt hvit inni, veldig fint synes jeg, men synes samtidig det hørtes veldig fint ut med tapet da:) blir kanskje litt mere spesiel da:) en god helg til deg og lykke til:) klem fra meg!

  SvarSlett
 10. Hei.. så fin ! Min søster har faktisk lik, hun valgte å male den med samme farge inni, og vi ble begge enige om at dette ikke ble helt bra. Hun har ogsså tenkt på tapet nå.

  Jeg må også benytte anledningen til å kommentere din header : KJEMPE fin !

  Klem Elisabeth

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...