lørdag 18. juni 2011

Kosekveld...


Det ble en rolig alenekveld på meg i dag, siden min kjære er på jobb. Og siden jeg var på fest i går kveld, er det veldig godt kjenner jeg! ;) Jeg har kost meg med nyeste Boligpluss og Boligdrøm, og nå tenkte jeg skulle ta en liten bloggrunde før jeg finner senga. Herlig med ny inspirasjon, det trenger jeg om dagen. Her er det nemlig lite nye prosjekter som er påbegynt, tida og overskuddet strekker ikke helt til... Håper det snur snart! ;)


Et lite tips; dette duftlyset fra Åhléns fikk litt nydelig blomstermønstret papir og litt hyssing rundt seg, og passer nå perfekt på et lite lysfat! :) 

Ha en fortsatt fin helg! ♥

post signature

7 kommentarer:

 1. Hei vet ikke om du har fått med deg at du har vunnet på min giveaway. Send meg ditt fulle navn og adr. Så kommer den en pakke til deg i posten.
  Ha en fin søndag.
  Klem Hilde

  SvarSlett
 2. Deilig med kosekveld :) Nydelig bilder:)
  Ønsker deg en fin søndagskveld:)
  Klem

  SvarSlett
 3. Har også kost meg med disse bladene, og Harry Hole er snart ferdiglest. (Sparer litt på den, da jeg har lest ut alle andre bøkene jeg har kjøpt de siste ukene). Klem fra meg:)

  SvarSlett
 4. Koselige stemningsbilder med nydelige detaljer :)

  Ønsker deg en fin ny uke
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 5. Deilig med en rolig alenekveld innimellom :) Så får man ladet batteriene og kost seg mes interiørbladbunken... Mine blader ligger litt rundtomkring; så er de lett tilgjengelige ;-)

  Håper du har kost deg i dag også!
  :-)

  SvarSlett
 6. Herlige bilder;)
  Så koselig det var ♥
  Jeg ønsker meg og slik kasse til bladene mine;)

  Klem Line

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...