fredag 5. august 2011

Hverdagen...

Ferien er over om noen få dager, og hverdagen innhenter oss igjen... Uansett hvor herlig det er med ferie (og selv om den har vært kort for min del), så blir det godt å komme i kjente rutiner igjen. Min kjære og storebror har allerede hatt en uke med jobb og barnehage, mens lillebror og jeg har hatt en rolig ferieuke etter operasjonen hans på mandag. Formen hans har heldigvis vært på topp! :)


Etter å ha vært hos dagmamma over halvannet år skal også lillebror begynne i barnehagen på mandag! :) Når vi leverte storebror der i dag, så ville han gjerne være igjen der også, så barnehage-tilvenningen kommer nok til å gå kjempe fint tror jeg. Både han og storebror gleder seg til han skal begynne i barnehagen! :) 


Men aller først skal vi nyte helgen som er påbegynt! I ettermiddag tok ei venninne og jeg turen til Brukt- og antikkmarked på Biri, og jammen ble med med noen skatter hjem...;) Markedet er oppe i morgen også, for de som bor i nærheten.

PS: Laget meg en ny header til bloggen i dag. Tror jeg ble ganske fornøyd, men setter stor pris på deres meninger og tips! ;) Hva synes dere? Jeg har også noen spennende overraskelser til dere lesere på lur, så følg med! :)

Ha en fin helg! Håper på strandvær i morgen...♥ 
post signature

4 kommentarer:

 1. Morsomt med barnehagestart, - lykke til! :)
  Gleder meg til å se hvilke skatter du fant i går! God helg ♥

  SvarSlett
 2. Nydelig barnehagegutt:) Lykke til!
  God helg til deg og dine:)klem

  SvarSlett
 3. Oj!
  Ser ut til at du har like mye å se frem til som meg du jo;)

  Så bra at lillemann er i form og klar for barnehage!....sååå vakker:)

  Tvi,tvi

  Klem, Hanne :)

  SvarSlett
 4. Skjønn barnehage gutt:) Lykke til med barnehagestart:)
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...