lørdag 6. august 2011

Organizing: Barnerom

I dag fikk jeg endelig gløden over meg til å ta fatt på å rydde og organisere litt på barnerommene. Både storebror og lillebror sitt rom var overfylte med leker. Og det resulterer bare i mer rot og lite ordentlig leking når de holder på her. Spesielt minstegutt er glad i å tømme alle lekekassene på hodet! ;)


Leker har blitt sortert, ryddet bort og noe har blitt kastet. 


I ♥ DYMO! 

Dymomaskinen har blitt flittig brukt i dag. Nå er alle lekekassene merket, så forhåpentligvis blir det lettere å holde orden og oversikt på alle lekene fra nå av! Storebror var iallefall i ekstase over å ha fått "så kule lapper" på lekekassene sine! ;) Mer av storebror sitt rom skal dere få se senere...Ellers er det ikke så mye nytt på lillebror sitt rom. Om du vil lese mer om lillebror sitt rom, se HER! :)


Ønsker deg en fortsatt fin helg! ♥

post signature

8 kommentarer:

 1. Deilig og flotte barnerom du viser:)

  SvarSlett
 2. Så deilig å få ryddet opp og ut. Jeg har ikke fått gløden ennå.... ;P

  Hedda fikk se siste bildet: "Bamsen!" "Det er bamsen min!"

  Jeg fikk nemlig den bamsen av Mannen da jeg lå på sykehuset grunnet ekstrem svangeskapskvalme. Og Mannen kjenner jo meg; Jeg liker ikke rosa, så da fikk jeg blå bamse. Og den har Hedda lagt sin elsk på, så hennes sitter også i senga. ;)

  Ha en flott søndag!

  SvarSlett
 3. Så flotte gutterom ♥
  Elsker den herlige blå fargen;)
  Deilig med litt opprydding i lekene, det hoper seg kjapt opp;)

  Ha en finfin søndag!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Dymo er genialt ;-) He, he
  Kjempefint rom til lillebror! Liker så godt bamsen i hengekøya ;-)

  :-)

  SvarSlett
 5. Artig med masse forskjellige farger på baljene. Deilig med litt organisering, og jeg tror faktisk de små også egentlig liker det!!

  SvarSlett
 6. Åh, for et lekkert rom! Likte godt ideen om den lille hengekøya i taket:) Legger deg til under favoritter og selvfølgelig følger jeg bloggen din!:) Holder på å lage nye rom til både prinsen og prinsessa så jeg trenger en inspirasjonen jeg kan få:)

  SvarSlett
 7. Så fine rom guttene dine har.
  Jeg har brukt dymoen på akkurat samme måte, men etter en stund falt de av. Tenkte å lage nye og lime de fast med et bedre lim.
  Ha en fin helg

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...