torsdag 2. februar 2012

Spisestua vår

Det jeg savnet mest før vi kjøpte oss hus var å ha plass til spisestue. Før bodde vi i en tomannsbolig uten særlig god plass. Så gleden var stor når vi etter flere års husjakt endelig fikk oss hus med plass til det! :) Spisestua vi endte opp med til slutt var denne fra Skeidar, med tilhørende skjenk og vitrineskap.  Spisebordet, skjenken og vitrineskapet er av serien Konvall, med Rio stoler. 


Siden spisestuen er hvit og den er flere store vinduer her inne, så er det veldig lyst og luftig her. Nå kjenner jeg at jeg savner litt mer kontraster her, så tror jeg må bytte til litt mørkere gardiner! Det er bare så mye annet som har stått på ønskelisten i det siste også, så har bare ikke kommet så langt ennå! ;) Men lurer på om jeg skal gå for noen mellomgrå gardiner? Hva tror dere? Veggen er jo lys beige (sharm el sheik) nesten, så vanskelig å finne en beige nyanse som passer godt tror jeg... Blir veldig glad for deres meninger! :)


Den gamle kista og tallerkenhylla passet fint i kroken her etter de fikk noen malingstrøk. 


En stor hvit hortensia og en tøff lykt pyntet med et kubbelys med bark, mose og litt kongler pynter opp på bordet akkurat nå! 


Den ovale hvite lampen med krystaller fra Lampehuset er prikken over i`en synes jeg. På veggen mot kjøkkenet står skjenken, som jeg viste bilder av i FORRIGE INNLEGG. I hjørne på andre siden av døråpningen er bloggehjørnet mitt, som du kan lese mer om HER


I kveld skal en gjeng venninner med strikkedilla møtes for nettopp strikking og skravling. Dette blir en bra kveld! ♥

Ha en fin kveld!
post signature

14 kommentarer:

 1. Knallfin spisestue! :)
  Jeg abbonnerer på Allers. Fikk neste nummer i dag. Der står det bilde av ei stue som var hvit og ble malt grå.
  Den fikk virkelig sjel og så mye mer lukseriøs ut. Så mitt lille tips er å male veggene i spisestua grå og beholde gardinene :)
  Jeg har alltid tenkt hvite vegger, men i dag fikk jeg virkelig øynene opp for noe annet. Tror det er i morgen det kommer i butikken. Smugles det i butikken, eller kjøp det..så se du hva jeg mener.
  Men det er jo slettes ikke sikkert du er enig med meg :) Måtte allikevel bare dele tanken. Lykke til med forandringen uansett hva du velger :)
  Marianne E

  SvarSlett
 2. Jeg synes spisestua di er kjempefin, liker godt at den er lys og lett! Men jeg skjønner godt hva du mener da, jeg har det litt slik selv om dagen;) Flott med litt kontraster også!

  Hva med å ta opp igjen fargen fra stoltrekkene dine til gardiner da? Den fargen ser virkelig lekker ut...!?

  Klem fra Hege

  SvarSlett
 3. Synes det er lekkert hos deg !!
  Skulle jeg gjort en forandring, så hadde jeg plukket opp gråfargen det ser ut som teppet og stolsetene dine er i, og malt den fargen på veggene :)))
  Har ikke spisestue (men det kommer kanskje til sommeren) så her er jeg bittelitt misunnelig på din herlige og luftige :)))

  Klem Heidi

  SvarSlett
 4. Var litt kjåpp på knappen her :)))

  Hadde gått for en litt dypere nyanse enn teppet og stolsetene :))))

  Klem Heidi igjen :)))

  SvarSlett
 5. Kjempeflott spisestue:)

  Ha en fin kveld,
  Klem Jatte!

  SvarSlett
 6. Kjempeflott spisestue!
  Liker så godt vitrineskapet ♥
  Tror det kan bli fint med mellomgrå gardiner her:) Selv om jeg syns det var lekkert med hvite og:)

  Tøff lykt på bordet, fint stæsjet!

  SvarSlett
 7. kjempefint!!

  Knalltøff lykt på bordet;)

  Fineste fredagen til deg!
  KLEM

  SvarSlett
 8. Tror jeg hadde gått for gardiner i samme farge som teppet under bordet eller hadde jeg malt veggene i spisestuen i en pen gråfarge....

  Uansett hva du velger, lykke til!

  SvarSlett
 9. Litt av en snasen spsiestue du har fått deg! Din heldigris :) Synes det var så utrolig flott med det barklyset, mosen og konglene i lykten. Deilig inspirasjon! :)

  Ha en fin uke! Klem Merethe

  SvarSlett
 10. Har du høyden på vinduene deres? Er det 160cm eller 180cm?

  SvarSlett
 11. Hei:)
  Kjempe fint!:)
  Er dere fornøyde med bordet? Stødig og bra? Hva med lemmer, har dere det... isåfall; er de lette og feste på, samt "stødige"?
  Er på utkikk etter spisestue selv om dagen, falt litt for denne;)

  Mvh
  Linn

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...