mandag 6. februar 2012

Tallerkenhylle

Tallerkenhylla ved spisestua vår er en gammel hylle som har ligget på loftet til foreldrene mine. Den var malt blå, men etter maaange malingstrøk passet den fint inn her. ;)Deler av et kjempegammelt servise som (etter det foreldrene mine kan huske) er etter oldeforeldrene mine har fått hedersplassen her i spisestua. Jeg har faktisk 6 stk av både dype, store og små tallerkener, 3 stk serveringsfat, en firekantet bolle og en nydelig suppeterrin av dette serviset.Serviset har et nydelig blått mønster, som passer godt sammen med GreenGate koppen min. 
Mine aller første sko står også som pynt på tallerkenhylla. Fine hvite skinnsko, som er godt slitt i kantene!


Tusen takk for alle fine tips og innspill jeg fikk ang fargevalg og gardiner i forrige innlegg. Jeg har veldig lyst til å male veggene, men siden spisestua går i ett med stua så må nok det prosjektet vente litt. Jeg får nøye meg med noen nye gardiner nå med det første! ;) 

I kveld har jeg bakt hjemmelaget knekkebrød for første gang, og jeg må si meg veldig fornøyd. De ble jo faktisk veldig gode! Jeg kan dele oppskriften med dere i morgen, om dere vil? :)

post signature

5 kommentarer:

 1. Hei på deg :)
  Kjempefin tallerkenhylle du har, fint pyntet med det nydelige serviset også :)
  Jeg har ei enklere hylle men sliter med å pynte i den, har for tiden noen gamle arvede fat og noen loppis fat :))

  Fortsatt fin uke til deg
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 2. Så utrolig heldig du er som har så mange deler til ett så gammelt servise, heldige du!:) Gjorde seg supert på tallerkenhylla di altså, kjempefint:)

  God klem fra Janne:)

  SvarSlett
 3. Ååå..er tallerkenhylla oldefaren min lagde en gang i tida jo :) morsomt! :) Så fint dere har det Aina :) klem fra Linda W.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Ja, det stemmer at det er oldefaren din som har laget den Linda! :) Synes den passet veldig godt i kroken her! ;) klem

   Slett
 4. Hei
  Kan du gi meg målene på tallerkenhylla di? Synes den er ganske så perfekt, så jeg vil bestille meg en lignende!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...