lørdag 14. april 2012

Tea time

Håper dere alle hadde en fin påske og kom godt i gang med hverdagen igjen. Bloggen tok visst laaang påskeferie i år, og jeg synes det var veldig godt med en kort uke på jobb før det plutselig var helg igjen. Herlig med rolige morgener og god frokost. Gode hjemmelagde knekkebrød med fløtemysost og en kopp te ble det her i dag. Oppskrift på hjemmelagde knekkebrød finner du HER


Jeg elsker en kopp god te, og spesielt godt smaker det i så fine kopper som disse. ;) Jeg var så heldig og fikk blant annet to fine kopper ("tea time" og "caffe latte") til bursdagen min av en av de fine teklubb-jentene! :) Koppene er fra Broste Copenhagen og du får du kjøpt de blant annet på Living og Home & Cottage. Jeg var der en tur på torsdag og da ble det med flere hjem! ;) 


Jeg har printet ut Konfettiform sine fine te-lapper. De gir en fint personlig preg og er fine å bruke når man får besøk. Veldig enkelt og dekorativt! :) 

Ønsker dere en fin lørdag! ♥

post signature

6 kommentarer:

 1. Fine bilder :) Kos deg med frokosten!

  SvarSlett
 2. Hei!

  Koselige bilder, knekkebrødene så herlig ut:)
  Fortsatt strålende dag!

  Klem Merete

  SvarSlett
 3. Lekre tekopper. Håper det smakte.
  Klem, Drude

  SvarSlett
 4. Jeg er så enig, så enig i at teen smaker deilig i fine kopper :)

  SvarSlett
 5. En gledelig melding fra meg; du ble vinneren av min giveaway!! Premien er et halvt års abonnement på Bolig pluss, så send meg en mail med navn, adresse og telefonnummer, så kan du glede deg til blad i posten noen måneder framover! :)
  klem fra Hedda

  SvarSlett
 6. Gratulerer med boligpluss giveawayen da. Heldigen :) Ville bare si wow til at du faktisk har printet ut egne telapper. Jeg er uten ord. Skulle ønske jeg hadde hatt en slik gjennomføringsevne for alle ideene jeg fikk. For det her er jo fantastisk og gjennomført helt ut til fingerspissene.

  Klem fra Åsne fra marianneleonora.blogspot.com

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...