søndag 10. juni 2012

Skafferiets kokebok

På torsdag dumpet endelig Skafferiets kokebok ned i postkassen min. Dette er desidert årets mest fristende kokebok, det kan jeg love dere! ;) Skafferiet er en sesongåpen café og landlivsbutikk beliggende i idylliske omgivelser på Hovinsholm gård på Helgøya i Hedmark. Her tar Charlotte Holberg Sveinsen imot tusenvis av besøkende hvert år, som får servert rause porsjoner med smørbrød, kaker og hjemmelaget saft. Skafferiet er et herlig sted som jeg varmt kan anbefale alle å besøke. Les gjerne det jeg har skrevet om Skafferiet tidligere HER



Endelig deler Charlotte sine herlige oppskrifter på kaker, lunsjretter, småretter, saft og syltetøy. I boka finner du tips og inspirasjon til retter og pynt i forhold til de ulike høytidene og årstidene. I helga måtte jeg selvsagt teste ut en av oppskriftene. Og da måtte jeg jo prøve meg på Skafferiets mest poulære kake, nemlig Skafferiets bærkake. Kaken min ser dere på bildet over, og den laget jeg med kombinasjonen bringebær, valnøtter og hvit sjokolade. Farlig god! ;) 



Gjennom hele boka er det nydelige bilder og inspirasjon til å leve det gode livet på landet. Gleder meg til å prøve flere av de fristende oppskriftene i denne kokeboka, sikker på at jeg finner flere favoritter her! Imens får den pryde kjøkkenhylla min sammen med de andre kakebøkene mine! ;)

post signature

6 kommentarer:

  1. Hei!
    Denne så herlig ut:)

    Klem Merete

    SvarSlett
  2. Du har en koselig og inspirerende blogg :) Og fint hus, har vært hos naboen over veien i helgen å sett huset ditt :)
    Brit Eva

    SvarSlett
  3. Den ønsker jeg meg :)

    Ønsker deg en flott uke!
    Klem Renate

    SvarSlett
  4. Nam, den så GOD ut!! Så flink du er!
    Takk for kokebok-tips! :)
    Ønsker deg fin-fin ny uke! Klem*

    SvarSlett
  5. Hei:)
    D så veldig fristende ut!!!:)
    Den boken må sjekkes ut;) flott blogg du har forresten!!! La meg til som følger hos deg;) hyggelig om du tar turen innom min blogg også;) ha en fiiin kveld :)

    SvarSlett
  6. Å dette så fristende ut ja!!
    Skummelt med slike kokebøker syns jeg, man får jo lyst å lage ALT med en gang ;)

    Ha en fin Tirsdag,
    Klem Jatte★

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...