lørdag 23. oktober 2010

En god lørdag! ♥

Titter bare innom en liten tur innimellom bakinga her. Vi skal nemlig i bursdag til tanteungen min i dag, så da tenkte jeg å bake et par kaker som jeg veit hun liker godt. ;) Samboeren og eldstegutt er ute og skifter til vinterdekk nå, og det tror jeg er lurt. Ser det er kommet snø mange steder alt nå, og med 9 minusgrader i dag tidlig kan det komme her når som helst også. Men i dag skinner sola! ♥ 


Unnet meg selv en fin rosebukett i dag, og i mangel av passende vase fikk jeg jammen brukt et til av Norgesglassene mine. Pyntet med en blonde fungerer det utmerket som blomstervase. :) Hva jeg bruker de andre Norgesglassene mine til kan du se HER


Eldstegutten kom hjem med nytt fint barnehagebilde her om dagen, så satte det inn i en fin ramme av drivved her på skjenken. Tenk at han bare skal gå halvannet år til i barnehage, og så er han skolegutt! Tiden flyr! :)

I kveld får vi koselig besøk av et vennepar, så det gleder jeg meg veldig til! Skal vi danse, rakfisk og skravling i herlig selskap! :) 

Jeg får passe på å bake og gjøre litt til mens minstegutt sover jeg. Ha en fin lørdag! ♥

4 kommentarer:

 1. Så koselig den ramma var! Høres ut som en god ide å bytte dekk ja:) Høres ut som at du kommer til å få en fin helg også:)

  Ha en fin lørdagskveld!

  Klem:)

  SvarSlett
 2. Så koselig med roser i norgesglass! Likte også det forrige innlegget ditt, som viser bruken av slike glass. Du gjør det så stemningsfullt og fint! Har vært på utkikk etter slike selv, men ikke hatt hellet med meg ennå... ;-)

  Tenker du koser deg med venner og rakfisk! Rakfisk er jo så godt også!!

  :-)

  SvarSlett
 3. Så fine bilder du viser! :) Masse fine ting! Kaker er utrolig godt. Håper det smaker ;)

  Klem Ellen

  SvarSlett
 4. Hei, du har en award hos meg. Kom inn å se :)
  Hilsen Elisabeth

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...