tirsdag 26. oktober 2010

NIB-utfordring: Dette er meg!

Hiver meg med på NIBs nye utfordring, så her kommer et lite innlegg om meg selv. 

 Jeg heter Aina, er 27 år, og bor i Hedmark sammen med min kjære samboer og våre to herlige gutter på 1 og 4 år. Jeg startet denne bloggen i august i år, etter vi kjøpte huset vårt. Denne bloggen handler for det meste om våre store og små prosjekter her i huset vårt. Så det er nok en liten interiør/hverdagsblogg dette her! :)


Inspirasjon:
Jeg henter inspirasjon overalt, men aller mest av alle de herlige bloggene her inne og interiørmagasiner. Det er utrolig mange kreative jenter her i bloglandia! :)

Min favoritt:
Det er veldig vanskelig å velge seg en favoritt, men de tingene som betyr mest for meg er de gamle møblene og tingene som har en historie bak seg. Ellers så er jeg utrolig glad i skinnfellene til storebror og lillebror, og håper at det blir dems favoritt i alle årene som kommer! :)

Drømmehjem:
Det må helt klart bli en nydelig hvit sveitservilla med stor hage med gamle epletrær og med hvitt stakittgjerde rundt. :)

Uønsket:
Ubehandlet furu passer ikke inn her...

Drømmedag:
Det må være en hel dag med strålende sol, varme  kos, moro og god mat med hele familien. Rett og slett en herlig familiedag! ♥

Det brenner:
Ville selvsagt fått ut alle guttene mine. Av ting jeg vil redde ut er vel pc`n med alle bildene på førstevalget... De fleste ting kan jo erstattes, men ikke bildene...

Godfølelsen:
Den får jeg hver kveld når jeg titter inn til mine to små go`gutter der de ligger og sover. Ingenting er så herlig som å se de to uskyldige sove sin søteste søvn, gi dem et kyss på kinnet og tenke på hvor utrolig heldig jeg er! ♥ Og når jeg etterpå legger meg inntil min elskede! :)Utfordrer samtidig alle leserne mine til å fortelle litt om seg selv. Bruk gjerne stikkordene som jeg har brukt, alle eller noen få, og skriv noen ord om deg selv. Jeg synes det jo er spennende å se hvem dere er som leser den lille bloggen min! ;)


3 kommentarer:

 1. Så koselig å bli bedre kjent med deg;)

  SvarSlett
 2. Så flott bilde av deg og guttene!

  Er ikke helt klar for bilde og fakta ennå, kjenner jeg... Men kanskje senere?!

  Synes det er flott at du kaster deg ut i det!
  :-)

  SvarSlett
 3. Så kjekt å bli kjent med deg. En nydelig blogg du har laget her. Jeg likte veldig godt det flotte sinkhuset fra home and cottage.

  Legger meg til som følger, for her vil jeg gjerne komme tilbake:)

  Klem Pink lady

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...