mandag 13. desember 2010

Julestemning hos Løiten Lys

 I går ble det en tur på Løiten Lys, og der kommer man i skikkelig julestemning. :) Løiten Lys er Norges største produsent av hjemmelagde lys. Hovedbutikken, som jeg besøkte, strekker seg over hele 4 etasjer og dekker nesten 3000 kvadratmeter i Løiten Brænderi`s bygninger. Men du finner også de fine lysene deres hos samarbeidspartnere spredt over hele landet.


Her følges trender og årstider og de fornyer utstillingen sin flere ganger i året. Nå like før jul var det selvfølgelig advent og jul i fokus! :) 


Og for de som er skikkelige juleentusiaster, så har de egen juleavdeling hele året! ;) 


Lysene er håndlagde og laget av ren voks og stearin av høyeste kvalitet. Og de lyser helt utrolig fint og har lang brennetid! :) 

Foto: Løiten Lys
Det ble selvfølgelig med litt hjem, men det skal jeg vise dere først senere når julebordet skal dekkes! :) Gleder meg! ♥


3 kommentarer:

 1. Løytenlys har bare så masse flott, har en liten avdeling i haugesund også som jeg har besøkt noen ganger.
  Flotte bilder, gleder meg til å se hva du har handla.
  Ellers tusen takk igjen for vinnerloddet.

  Klem Åse

  SvarSlett
 2. Så mye fine bilder! De snøballysene var veldig artige :) *♥*

  SvarSlett
 3. Å, ja der var det en nydelig julestemning! Og takk for deltakelsen i giveawayen hos meg i dag, men sjekk linken til butikken en gang til. Jeg hadde linken feil dessverre, men nå er det skiftet jeg til den riktige butikken. Og da da blir ønskene dine feil;) Fin om du kan skriv kommentaren på nytt, så sletter jeg den første kommentaren din. Beklager... Ha fine adventsdager! Klem fra Heidi

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...