tirsdag 22. februar 2011

Mine trekasser II

Trekasser av forskjellige slag er blitt et veldig populært innslag i interiøret, og jeg viste frem 2 av mine gamle trekasser forrige uke. Det innlegget kan du se HER! Og her kommer fortsettelsen! :)
Denne gamle eplekassen hadde jeg egentlig tenkt å ha som nattbord, siden jeg har to som er ganske like. Men planen ble plutselig endret i går... Jeg har lenge ønsket meg ny vedkurv, men ikke funnet noen nye som jeg liker eller passer. Da falt det meg inn at eplekassen hadde passet perfekt som vedkasse, og med hjul ble den riktig så tøff synes jeg! ;) 
Jeg er superfornøyd med min "nye" vedkasse, men har nå et nattbord for lite. *ler* Spørs om jeg må prøve å få tak i en slik eplekasse til, så jeg får nattbordene jeg har sett for meg også! ;)

Ute på trappa har jeg plassert to gamle eplekasser oppå hverandre. Men litt granbar, lykter og skilt pynter det opp inngangspartiet vårt. Det nydelige skiltet er det Monica bak den fine bloggen Tyrifryd som har laget. Skilt og andre ting hun lager kan bestilles på blant annet bloggshoppen hennes Tyriloftet. Ta en titt! :)

Ønsker også at dere viser frem deres trekasser, enten de er nye eller gamle, store eller små. Spennende å se hva dere bruker deres trekasser til, så håper dere tar utfordringen! ;)

Ha en fin dag! ♥

9 kommentarer:

 1. Så fine eplekasser, og artig den med hjul ;)
  Har planer om det jeg også faktisk, og så må jeg noen kasser til våren/sommeren ute :)

  Jeg har lagt ut den ene kassen min, som jeg bruker til ved. Rommer ganske bra også, mer enn jeg trodde.

  Legger ved link:

  http://interiordrops.blogspot.com/search/label/Stue

  ¤Ida¤

  SvarSlett
 2. Hei! Mange flotte kasser du viser!
  Desverre kan jeg ikke vise fram mine - fordi jeg har ingen! Akkurat det er litt ergerlig, for jeg synes jo de er så fine! Så jeg håper jeg "snubler over" noen etterhvert... Imens får jeg bare nyte andres bilder, som dine!

  Ha en fin kveld videre!
  :-)

  SvarSlett
 3. Åh som æ ønske mæ sånne kassa.. så mye æ har løst å bruke de til.. kanontøff..
  Men stakkar mæ har enda ikke funnet, foruten om på butikken i blomsteravd, som de ikke selg uansett.. .:(

  Ha en flott kveld

  klæm Trine

  SvarSlett
 4. Hei! Så flotte kasser og spennende bruksområder!

  Likte spesielt godt de to du viste i forrige innlegg. Jeg har funnet en gammel dynamittkasse som jeg har samme planen for som du, nemlig å bruke den som vedkasse. Må bare få kverka måtten først *ærk*

  Her kan du se en av mine kasser:

  http://boligromantikk.blogspot.com/2010/09/en-gammel-eplekasse.html

  Ha en fin kveld videre!

  SvarSlett
 5. Så flott det er med hjul på de kassene. Spørs om ikke jeg må en tur på Clas Ohlson eller Biltema og få tak i noen hjul jeg også.

  Kjekt med slik vedkasse, men "dessverre" så har jeg en gammel flott vedkasse som er arvet som rommer utrolig mye. Kan nesten ikke bytte den ut nå. Men...jeg kan jo kanskje trenge en egen liten til opptenningsved, en fin boks med tennbrikketer og lighter..? *gruble*

  Forresten: Hvilket program og fremgangsmåte bruker du for å få til ramme- og skyggeeffekt på bildene slik du har gjort her? Det er så flott. =)

  SvarSlett
 6. Hei ☺
  Slike eplekasser er jo så fine! Og så lurt å sette hjul på den!

  Kjempelekre bilder ute også!

  Ha en flott dag
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 7. kjempe fine kasser, veldig smart med hjul på =D takk for at du deg på give awayen min.
  klem heidi

  SvarSlett
 8. Her var det jo bilde av kassene jeg skal kjøpe av deg.. De er jo super fine! Gleder meg til jeg får de. :) Hilsen ELin

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, Elin! :) Jeg har ikke lagt ut noen slike kasser til salgs, men mulig det er flere som selger slike da... Hvor fant du de til salgs? Ble jo litt nysgjerrig, siden du trodde det var jeg som selger de! ;)

   Slett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...