tirsdag 1. februar 2011

Ny kaffemaskin ♥


Kaffemaskin har jeg ønsket meg leeeenge, og nå har jeg endelig min egen stående på kjøkkenbenken. Siden jeg er den eneste i huset som drikker kaffe er det sjelden, eller så og si aldri, jeg gidder å dra frem moccamasteren for å trakte meg en kopp kaffe. Nå får jeg enkelt en kopp nylaget kaffe når jeg måtte ønske det. Genialt! :) 


Valget falt på en Nespresso Citiz & Milk, og jeg er strålende fornøyd. Veldig enkel i bruk og lager nydelig kaffe! :) Og siden jeg er veldig glad i melkebaserte kaffedrikker, som Cappuccino, Caffe Latte og Latte Macchiato, valgte jeg modellen med melkeskummer. 


Og med nye GreenGate-kopper koser jeg meg med deilig kaffe om dagen! :) Har du forresten sett vårnyhetene GreenGate kommer med? Uunngåelig å bli fristet! ;) 

Her er det fortsatt sykdom... Storebror har vært hjemme med feber og tjukk hals siden onsdag forrige uke, og nå er det visst lillebror sin tur. Så da blir det masse sofakos dagene fremover også ser det ut til! Må prøve å gjøre det beste ut av det! ♥

7 kommentarer:

 1. Så deilig med en sånn kaffemaskin:) Koppene fra GreenGate er bare nydelige! De har masse fine vårnyheter, jeg har falt veldig for Fay serviset, det hvite og blå med gammeldags skrift. Muggen står høyt på ønskelisten:)

  klem Jennifer

  SvarSlett
 2. ...Dette er en herlig kaffemaskin, og som du sier.. Veldig enkel å bruke.. Også er det lekkert design da :)
  Vant en slik en i Boligpluss for et års tid siden, men jeg hadde alt en espressomaskin med steemer i ekte retro stil som jeg "forguder".

  Men, lekker er den :)

  Skjønne kopper også du viser..

  Takk for titten :)

  SvarSlett
 3. Kjempefin kaffemaskin! Og herlige GG-kopper. Gleder meg til å kjøpe noe fra det nye GG-designet ;-) Glede i hverdagen!

  Ha en fin onsdag!
  :-)

  SvarSlett
 4. Kjempe fin kaffemaskin (ønsker meg det selv) Kullest i den creme fargen ;o)) Fint kjøkken og fine bilder ;o) Klem E

  SvarSlett
 5. Denne lager bare sååå god kaffe!! Jeg har Nescafe sin Dolce gusto, men en venninne av meg har den samme som du har kjøpt, og det er MERKBAR forskjell på kaffen! Så du har all grunn til å være godt fornøyd;)

  kos deg med kaffekoppen og innekos, og god bedring til de små;)
  Klem.

  SvarSlett
 6. Siljea88.blogg.no2. februar 2011 kl. 11:10

  Mm, så herlig!

  SvarSlett
 7. Jeg har SÅ lyst på kaffemaskin!!! Tenk så fort jeg kan få meg en kaffe med baileys...Best å begynne å spare! Du er heldig du ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...