søndag 17. juli 2011

Tid ♥


Teller du år, blir livet kort.
Teller du dager, går livet fort.
Teller du timer, varer livet en stund. 
Men lengst varer livet om du nyter hvert sekund...

-Per Kvalvik


Tid er et abstrakt begrep som de fleste av oss forholder oss til hver eneste dag. Vi har god tid. Vi har dårlig tid. De fleste av oss føler vel at vi ikke har nok tid, og at tiden ikke strekker til. Men når man ser hvor uforutsigbart livet kan være, så må man prøve å nyte hvert eneste sekund! ♥


Som jeg nevnte i forrige innlegg har et nytt putetrekk med klokkemotiv fra Kremmerhuset kommet i hus. Dette falt jeg for med en gang jeg så det, så det klarte jeg rett og slett ikke gå ifra! ;) Godt å ha noen puter å bytte på med synes jeg. En enkel fornyelse som gjør mye! :)Her har jeg lekt meg litt med kameraet, og byttet på å ha for- og bakgrunnen i fokus. Spennende å leke seg litt med foto, men skulle ønske jeg kunne mer. Noen som har noen bra foto-blogger å anbefale kanskje? 


Jeg har anbefalt denne facebook-siden mange ganger før, men gjør det igjen siden det helt sikkert er noen nye lesere her inne som ikke har fått det med seg. Tips & Inspirasjon Til Hjemmet er en facebook-side for oss som er godt over middels interessert i hus, interiør & oppussing. Her kan medlemmene legge ut bilder fra hjemmet sitt, bilder av ting de er glad i eller har laget og gjerne vil vise fram eller anbefale til andre. Og som om ikke det er nok har man hele tiden mulighet til å være med i trekning av vakre produkter fra kjente nettbutikker/butikker som bidrar til siden! :) Tips & Inspirasjon Til Hjemmet har også en egen blogg som du finner HER.

Anbefaler alle interiørglade å bli medlem av denne flotte og inspirerende siden! :)


Nyt hvert sekund av søndagen! ♥

post signature

6 kommentarer:

 1. Så fine ord øverste her:)
  Nydelig pute,og så lekkert det er hos deg:)
  Ønsker deg og dine en fiiin søndag:)
  Klem

  SvarSlett
 2. Koselige stemningsbilder♥
  Kjempetøff pute!

  Ha en fin kveld,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 3. Flott pute og fin lesing......likte veldig godt "solbilde" fra spisestuen i det forrige innleget, sommerhilsen fra meg:)

  SvarSlett
 4. Her er det koselig som alltid ♥

  SvarSlett
 5. Fin blogg :)
  Hva slags "list"/ hylle er det du har over sofaen? Kjempestilig.

  //TL

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...