tirsdag 24. august 2010

En titt på kjøkkenet vårt

Kjøkkenet vårt er jeg godt fornøyd med, god plass til matlaging og til spisegruppe. Har alltid ønsket meg stort kjøkken, så da er det ekstra herlig å endelig få det! ;)

Her får dere en liten titt på kjøkkenet, og flere bilder kommer etterhvert! :) Vi er veldig fornøyd med kjøkkengruppe-valget vårt, det ble Koster kjøkkengruppe fra Bohus vi endte opp med.Jeg er nå veldig glad i disse hyllene mine da, med pynt og stæsj på! :)Koselig med blomster og en søt lykt på bordet! :)Begonia; minner meg litt om oldemor! :)


Denne flotte trekassa med blomster i er jeg så glad i. Her kan jeg variere med blomster, lys og pynt etter humør og ønske.Den er nå for tiden plassert i et hjørne på kjøkkenbenken med blomster, duftlys, steiner og en bokstav.Jeg har alltid ønsket med en trebrett med litt grei størrelse på, og dette fant jeg på Bohus. Glasskrukkene er fra Bloomingville og er kjøpt på Skafferiet. Dit må jeg virkelig ta meg en tur snart, er jo helt nydelig utpå der! :) Lerretet, som står inni brettet, har jeg fått i gave og kommer fra Kremmerhuset.


Coffee & tea :)

3 kommentarer:

  1. sååå koselig kjøkken og masse flotte ting :))))

    SvarSlett
  2. så fine bilder fra kjøkkene deres! Kan tenke meg dere trives der.
    Ha en vidre fin kveld.
    Klem Christina

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...