onsdag 18. august 2010

Lillebror sitt rom

Rommet til minsten i huset begynne å komme seg, og jeg begynner å bli fornøyd! :) Så da kommer det litt bilder av hvordan det ser ut nå. Velkommen inn! :)Lekereolen er fra Ikea; trofast lekeoppbevaringsserie. Veldig praktiske og fine synes vi, så gutta har en hver på rommet sitt.Har ikke fått opp noen hylle til bøker ennå, så da får noen av bøkene hans stå øverst på reolen så lenge. Det ble da ikke så verst! ;)Klokka er fra Sia, og den har han "arvet" fra storebror som nå har fått en litt tøffere stil på rommet sitt. ABC-knaggene synes jeg var så søte, de fant jeg på Kremmerhuset. Stjerner går igjen på rommet hans, gardinene og sengesettet er i samme serie.Minstegutt sitt rom er ikke så stort, så her er andre delen av rommet.Den nydelige vimpelrekken har guttemamma laget til meg. Besøk den fine bloggen hennes, og ikke minst Den lille vimpelfabrikken. Vimplene hennes har blant annet vært avbildet i Vakre hjem og interiør nr. 5 og i Mamma. Stjernestoffet i vimplene er det samme som i sengesettet og gardinene. :)

Over kommoden henger det en organiser fra Sia, også den er "arvet" fra storebror sitt gamle-rom. De små boksene er kjøpt på Engler & Cowboyer.De søte seilbåtene har Den gode feen laget til meg! Passer perfekt på minstegutt sitt rom! :)

Dette er hentedressen som minstegutt brukte på tur hjem fra sykehuset. Den har min mor strikket, og den synes jeg er altfor fin til å henges bort i et mørkt skap. Da kan den heller pynte opp på rommet hans! :)2 kommentarer:

  1. Så koseleg♥
    Mange fine detalja☺

    Glede meg til min lille gutt får sitt eige rom eg kan innrede i guttefarga☺

    Klem M♥

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...