lørdag 7. august 2010

Lillehammer Bryggeri

Jeg var så heldig og fikk en gammel trekasse fra Lillehammer Bryggeri av bror min her en dag. Fikk vasket og ordnet den litt så ble den en superkoselig kasse for interiørbladene mine. Synes det er så sjarmerende når gamle slitte ting og saker får nytt liv.


Kjøpte meg en kjempe fin hjerteranke her om dagen, og satte den sammen med to små lykter oppå og med et hjerte hengende på den ene siden. Hjerteranke er en av favoritt plantene mine om dagen, utrolig dekorativ og enkel å stelle. Passer meg perfekt! ;)Forhåpentligvis vokser hjerteranken så den blir tett og fin rundt det hele! :)

 

4 kommentarer:

 1. Velkommen til blogspot,mye greiere synes jeg da:-) Kjempefin kasse!! HJerteranker er kjempefine og de vokser fort og det er lett å ta avleggere fra den!!
  klem♥

  SvarSlett
 2. Gratulerer med ny blogg Aina:) Er så gøy å følge med på interiørprosjektene dine :) Flink er du !
  Ha en fin dag! Klem fra Hanne

  SvarSlett
 3. Guttemamma: Tusen takk! :) Må nok prøve å ta avleggere fra den en gang da, kanskje det er håp for at jeg kan klare det og... Hvis det er så lett mener jeg! ;)

  SvarSlett
 4. Hanne: Tusen takk for koselig ord, Hanne! :) Du har jo en super inspirerende blogg selv, så anbefaler alle å ta turen innom den! ;) klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...