søndag 29. august 2010

Lysfat og litt til...

Jeg er blitt så glad i lysfat, og i kveld måtte jeg bytte litt på den ene fatet mitt. Hadde blitt litt lei av det gamle som var på det, så da er det bra det er enkelt å fornye det litt! ;) 


Oppå har jeg et kubbelys med litt blondebånd, en søt lotus-lykt fra Kremmerhuset, en gammel søt mugge med litt blomster. Jeg dekorerte med litt pyntesteiner rundt, og ble i grunn veldig fornøyd! :)


I dag har jeg endelig fått pusset den siste ramma og satt inn bilde, så nå er rammehylla over sofa`n fin igjen. :) Jeg er veldig fornøyd med rammehylla og rammene etter jeg malte dem, og liker veldig godt at det er litt slitt. 


Sammen med litt lys, et lite kurvhjerte, en bokstav og litt blomster i en søt flaske fra IB Laursen ble det jo ikke aller verst!? :)


Så slik er det denne delen av stua vår ser ut da. Og det er her jeg så gjerne ønsker en nydelig lysekrone! :) Jeg tror det hadde gjort seg altså, for vi trenger sårt mer lys her. Vi har en gammel stålampe stående i det ene hjørne, men den er jeg så innmari lei. Så derfor fikk den ikke være med på bildet! Hehe! 


Jeg fant forresten en lysekrone til som jeg har falt for, nemlig denne:


Den fant jeg på Hjerterom gave og interiør. Venter på svar ang pris og levering, så venter spent! ;) Butikken har utrolig mye fint, bare se på facebooksiden dems her!  Virkelig verdt å ta en titt! :)

Ha en fin kveld videre! 
Her blir det kvelden nå straks, for formen er ikke helt der den burde være kjenner jeg. Satser på at den er bra til i morgen! :)


9 kommentarer:

 1. Hei! Så koselig du hadde det! Er veldig glad i slike lysfat selv; det er så mye man kan gjøre med dem ;-) Forandre litt etter årstidene...;-) Legger meg til som følger! Blir artig å se videre hvordan du har det :-)

  SvarSlett
 2. Hei :)
  Nydelig du har det hjemme!
  Hylla ble bra etter litt pussing ja !:D

  Ha en herlig natt,
  Klem Jatte <3

  SvarSlett
 3. Hei
  Du den rammehyllen.. Er det noe du selv har laget eller er den kjøpt ? Om laget.. røper du oppskriften ? :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koselige kommenetarer! :)

  Rammehylla har jeg kjøpt fra Perfect Home. Den var opprinnelig svart, men jeg har malt og pusset den. Vet Perfect Home har fått inn nye rammehyller i den nyeste katalogen, blant annet en hvit en. Gå inn på www.perfecthome.no og kikk! :)

  Klem Frøken H

  SvarSlett
 5. Hei :)
  Så koselig du har det!
  Fin blogg.

  Den lampen er faktisk ikke så dyr 1190,-
  Men desverre så sender jeg ikke denne,for posten behandler ikke pakkene noe fint :(
  Vanskelig å pakke den slik at den er trygg.
  Kanskje noen i nærheten din forhandler denne,er fra Chic Antiqe

  Klem Siw

  SvarSlett
 6. Hjerterom: Tusen takk! :) Prisen på lysekrona er det ingenting å si på nei. Synd du ikke sender, men tenkte meg egentlig det. Posten er vel ikke kjent for å behandle pakker så veldig fint... Da er jakten på i gang på forhandler i nærheten her, for denne lysekrona falt jeg virkelig for! :)

  Klem Frøken H

  SvarSlett
 7. Så fint det ble over sofaen med bildehylla! Et tips til flere er at i tillegg til Perfect Home har de også ei lignende hvit ei på Ellos ;)

  Ha en fin mandag - håper formen er bra!

  Klem :)

  SvarSlett
 8. For en koselig blogg, og nydelig hjem dere har:)) Lurer litt på hvor du har kjøpt tv-benken din? Va så koselig:)

  Klem`Eirin

  SvarSlett
 9. Tusen takk, Eirin! :) Veldig koselig å høre! ♥ Tv-benken er kjøpt på Skeidar, mener å huske at den heter konvall... Er i samme serie som spisestua vår! :)

  klem Frøken H

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...