Denne uka har gått utrolig fort! Det har skjedd noe hver eneste ettermiddag og kveld, så derfor har det vært stille her på bloggen. Nå er det endelig helg, og det ser ut til at vi kan belage oss på å kose oss inne i regnværet... Må vel bare gjøre det beste ut av det, selv om vi ønsker oss sol! ;)
Bursdagen til eldstegutt forrige helg ble feiret 3 dager til ende, gjett om det var en som var fornøyd med det!? :)
Bursdagsbarnet fikk selvsagt bestemme temaet for barnebursdagen selv, og da ble det ikke overraskende sjørøverfest!
Og en ekte sjørøverskute-kake måtte bursdagsbarnet ha, og oppskriften til den fant jeg
HER! ;) Pyntet med seil, geléhav med fisker, seigmenn, non-stop, kanoner av melkerull og iskjeks er dette blitt en favoritt til barnebursdag her i huset.
Muffins eller cupcakes er en annen favoritt i barnebursdager. Nå prøvde jeg meg på en smørkrem som ble veldig populær til både barn og voksne. Dette er smørkremen som er brukt på "Vanilla Cupcakes" fra den verdensberømte "Magnolia Bakery" som ligger i Greenwich Village i New York.
Vanilla Buttercream
Ingredienser:
250 gr smør
2 ts vaniljeessens
1 dl melk
12-16 dl melis
konditorfarge - gjerne ulike farger
Slik gjør du:
Pisk sammen mykt smør, vaniljeessens, melk og 4 dl av melisen i 3-5 min på middels hastighet. Smørkremen skal da være smidig og luftig. Tilsett mer melis, 2 dl av gangen, og pisk ca 2 min mellom hver gang, til smørkremen er tykk og har god smørekonsistens.
Hvis du vil ha ulike farger på smørkremen, må du fordele smørkremen i ulike skåler og farge dem hver for seg med litt konditorfarge.
Bruk deretter en sprøyte eller smørekniv til å dekke muffinsene med smørkremen og pynt dem etter eget ønske! Sett dem i kjøleskapet til smørkremen stivner, og nyyyt! ;)
Her ble det sjørøvercupcakes pyntet med gullpenger og sjørøverflagg! :)
Ønsker dere en fin lørdag! ♥